Efficiënt matchen van personeel

Tomai is een oplossing voor bedrijven om moeiteloos de ideale kandidaat voor een functie of project te vinden. Het stelt je in staat om met gemak door het kwalificatielandschap van je medewerkers te navigeren door te filteren op vaardigheden.

Doelgroep

Tomai is ontworpen voor bedrijven die streven naar doelmatigheid in het beheren en selecteren van medewerkers op basis van hun competenties. Dit kan variëren van een klein startend tech-bedrijf dat snel de juiste developer voor een specifiek project wil vinden, tot een groot consultancybureau dat zijn werknemers efficiënt wil inzetten op basis van hun expertise.

Werking

Met Tomai kunnen bedrijven de vaardigheden, competenties en opleidingen van hun werknemers beheren en filteren. Dit zorgt voor een overzichtelijke weergave van hun sterke punten en maakt het matchen van de juiste persoon met de juiste taak eenvoudig. Het is zo simpel als het invoeren van je benodigdheden, waarop Tomai een lijst van de meest geschikte kandidaten levert.

Dankzij de intelligente filters, minimaliseer je handmatig werk en versnel je de matching van vraag en aanbod. Dit leidt tot meer controle en snelheid in het vinden van de juiste medewerkers voor specifieke taken. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook de kosten die gepaard gaan met het traditionele rekruteringsproces.

Customisatiemogelijkheden

Tomai is flexibel en aanpasbaar. Je kunt je bedrijfslogo toevoegen en de service aanpassen aan je specifieke behoeften.

Wat kost het?

Tomai hanteert een abonnementsmodel dat begint bij €125 per maand voor maximaal 5 gebruikers. Voor grotere abonnementen gelden hogere tarieven.

Breng nieuwe klanten aan bij Tomai en profiteer van 20% van de netto-inkomsten gegenereerd door die specifieke klanten. Of je nu een enkele klant aandraagt of een heel netwerk, jouw inspanningen worden beloond.

VRAAG EEN DEMO AAN