Cursusbeheer makkelijk gemaakt.

Lamna is de sleutel tot het stroomlijnen van je cursusorganisatie en communicatie met deelnemers. Het bespaart tijd en kosten en zorgt voor een naadloze certificeringsproces na je trainingen.

Doelgroep

Of je nu een freelance docent, een leraar, of een groot trainingsbureau bent, Lamna is er voor jou. Het is perfect voor degenen die hun energie willen besteden aan de inhoud van hun cursussen en trainingen, niet de administratie.

Werking

Lamna biedt een robuust platform om cursussen en trainingen te beheren, promoten en organiseren. Het kan naadloos worden geïntegreerd in je bestaande website en biedt een contentmanagementsysteem (CMS) voor eenvoudige updates. Met Lamna kun je cursusinformatie, datums, locaties en docentprofielen publiceren, evenals automatische communicatie en betalingen verzorgen.

Customisatiemogelijkheden

Lamna biedt het beste van twee werelden: flexibiliteit en standaardisatie. Het platform kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften, terwijl het toch gebruiksvriendelijk en functioneel blijft.

Wat kost het?

Lamna hanteert een kostenefficiënt model: je betaalt 5% per inschrijving, maximaal €10. Geen vaste kosten of abonnementen, je betaalt alleen voor gegeven trainingen.

Als je anderen verwijst naar Lamna, ontvang je 20% van de netto-inkomsten van elke nieuwe klant die je aanbrengt. Er zijn ook mogelijkheden om je eigen trainingsplatform te starten.

BEZOEK DE LAMNA WEBSITE