Websitebeheer eenvoudig gemaakt.

Met Chronick Business beheer je de content van je website eenvoudiger en overzichtelijker, waardoor het leren van ingewikkelde processen verleden tijd is.

Doelgroep

Chronick Business is er voor bedrijven die eenvoudig hun website willen vullen en onderhouden zonder ingewikkelde tools met honderden functies. Chronick draait op eenvoud en overzicht.

Werking

Chronick Business zorgt voor gebruiksgemak. Ons Content Management Systeem maakt het toevoegen of wijzigen van content en media eenvoudig. Met modules voor onderandere contactformulieren, nieuwsbrieven en social media-integratie maak je je website breed inzetbaar en verander je je statische site in een gemakkelijk te onderhouden en altijd actuele communicatietool.

Customisatiemogelijkheden

Chronick Business begrijpt dat je website jouw visitekaartje is. Daarom bieden we diverse aanpassingsmogelijkheden, van templates tot aan eigen ontwerpen, zodat je site echt een reflectie is van jouw bedrijfsidentiteit.

Wat kost het?

Chronick Business krijg je wanneer Despicably Good Corporation een website voor je maakt die je zelf wilt onderhouden. DGC maakt al websites vanaf €3500. Daarna betaal je alleen voor de hosting, dus er zijn geen verborgen kosten of extra betalingen voor het gebruik van de software.

Voor elke nieuwe klant ontvang je 10% van de eenmalige inkomsten, beginnend bij €350 voor een €3500 website.

VRAAG EEN DEMO AAN