Zet je afhaal- en bezorgmenu razendsnel online.

Tastiq is de ultieme oplossing die het online aanbieden van menu’s eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief maakt. Het stelt restaurants, cafés en andere horecaondernemingen in staat om naadloos te verbinden met klanten die smachten naar hun favoriete maaltijden 😊

Doelgroep

Of je nu een chic Italiaans restaurant bent dat zijn verfijnde pasta-special wil presenteren, een bruisend lokaal café dat online zichtbaarheid zoekt, of een ambachtelijke bakkerij die haar lekkernijen aan de man wil brengen, Tastiq is voor iedere horecaondernemer die een efficiënte online aanwezigheid wil hebben.

Werking

Binnen een uur kan je eigen afhaal- en/of bezorgmenu live zijn op Tastiq. De plug-and-play oplossing integreert naadloos met je bedrijf en vereist geen technische kennis. Je hebt volledige controle over je menukaart, bezorgtijden, kosten en nog veel meer. Je klanten kunnen gemakkelijk bestellen en betalen, en jij ontvangt de betalingen direct op je eigen rekening.

Customisatiemogelijkheden

Tastiq geeft je de flexibiliteit om je online omgeving aan te passen aan jouw merk. Je kunt de kleuren en lettertypen van je menukaart aanpassen en natuurlijk de inhoud zoals de kaart en je eigen bezorgtijden instellen, terwijl het systeem eenvoudig en gebruiksvriendelijk blijft.

Wat kost het?

Tastiq is transparant en flexibel als het gaat om kosten.
Je betaalt €10 per maand voor 1 tot 25 bestellingen,
€25 voor 26 tot 100 bestellingen,
€50 voor 101 tot 250 bestellingen en
€100 voor 251 tot 1000 bestellingen.

Deel de efficiëntie van Tastiq met anderen en verdien ermee. Voor elke nieuwe klant die je naar Tastiq verwijst, ontvang je 20% van de netto-inkomsten die worden gegenereerd door hun abonnementen. Zo draagt het bij aan het succes van zowel jouw bedrijf als dat van Tastiq.

VRAAG EEN DEMO AAN