Zorgscholing.nl client

Hoe Zorgscholing, mega-efficiënt, een topservice kan leveren

Zorgscholing is dé plek waar vraag en aanbod samenkomt op het gebied van scholing in de zorg. Zie het als een soort platform, een instituut waar je als trainer eenvoudig in contact komt met cursisten of organisaties. En waar jij je trainingen kunt aanbieden. Daarmee hebben ze een unieke positie in de markt. Het doel is alles behalve alleen commercieel. Zorgscholing gelooft dat door kennisoverdracht en samenwerkingen met trainers en organisaties meer mogelijk is in de zorg. Hun missie is dan ook om de zorg beter te maken. En daar profiteert iedereen vervolgens van.

Zorgscholing.nl logo variation
Despicably Good Corporation Eliminate Obstacles icon

Eliminate obstacles

We helpen Zorgscholing op twee manieren. Ze maken gebruik van Lamna, onze software waarmee je cursussen kan beheren. Het is de ‘Engine’ die ervoor zorgt dat je kandidaten van je cursus kan registreren, administreren en certificeren. Hiermee zijn een groot aantal taken veel efficiënter uit te voeren of zelfs helemaal geautomatiseerd. Dit maakt dat ze een groot aanbod aankunnen met significant minder personeel. In 2021 bespaarden ze al op 1.4 FTE. Daarnaast helpen we Zorgscholing door hun merk te verankeren én versterken in de markt.

Zorgscholing.nl trainingsruimte
Zorgscholing diploma
Despicably Good Corporation Engage people icon

Engage people

Lamna is enorm gebruiksvriendelijk. Iedereen kan ermee werken. Dat geldt voor de medewerkers van Zorgscholing, maar ook voor de trainers. Vanaf dag één wijst het zich nagenoeg zelf. Voor nieuwe mensen hebben we een instructiedocumentje gemaakt. Dat past op één A4’tje, dus dat zegt genoeg.

Om het merk te verankeren als de autoriteit voor scholing in de zorg hebben we de merkpositionering omschreven en doorvertaald naar aansluitende communicatie. Daarvoor hebben we een nieuwe huisstijl ontwikkeld met o.a. logo, een grafische- en fotografiestijl. Met heldere communicatie zorgen we ervoor dat de doelgroep niet alleen leest maar ook voelt waar Zorgscholing voor staat. Samen maken we de zorg beter. Daarin staat de website centraal. Op de site hebben we rekening gehouden met verschillende informatiestromen en vooral ook niveaus van de doelgroepen. Niet iedere zorgmedewerker is namelijk even handig met internet. En toch moet iedereen gemakkelijk een cursus kunnen vinden en boeken.

Zorgscholing website
Zorgscholing.nl brochure
Despicably Good Corporation Increase opportunities icon

Increase opportunities

De website is het belangrijkste middel in de communicatie van Zorgscholing. Dit is de plek waar vraag en aanbod samenkomt. Het is dan ook de etalage waar Lamna – de software waarin de gehele workflow intern wordt beheerd – vraag en aanbod aan de doelgroepen toont. Trainers die opleidingen geven en cursisten of bedrijven die opleidingen zoeken krijgen hier makkelijk alle info die ze nodig hebben.

Wil je meer weten? Kijk op Zorgscholing.nl