Meldingsbeheer voor vragen, tickets en taken

Styre is de oplossing voor wie zich bezighoudt met het tijdrovende proces van het handmatig beheren van meldingen. Of je nu een evenementenlocatie, een sportfaciliteit, een kantoor, of een onderwijsinstelling beheert, Styre bespaart je tijd door je processen te automatiseren en de communicatie te bevorderen.

Doelgroep

Styre is geschikt voor diverse gebruikers, van managers tot medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het behandelen van uiteenlopende vragen, tickets en taken. Hoewel de aard van meldingen en tickets sterk kan variëren, is het overkoepelende beheerproces vaak vergelijkbaar. En precies daar biedt onze software waardevolle hulp en ondersteuning.

Werking

Styre verandert de manier waarop je meldingen beheert en opvolgt. Dit platform kan naadloos geïntegreerd worden in je bestaande website of als een opzichzelfstaand formulier gebruikt worden. Hiermee behoud je eenvoudig het overzicht van alle meldingen en hun status, en verbeter je de communicatie via notities. Dit betekent geen handmatige analyses, sorteringen, doorsturingen of opvolgingen meer. Met Styre automatiseer je het grootste deel van deze processen, wat je zowel tijd als middelen bespaart.

Customisatiemogelijkheden

Styre kan volledig worden aangepast aan je behoeften, met de mogelijkheid om huisstijlelementen toe te voegen en specifieke velden voor een beter beheer van meldingen in te stellen. Een sportfaciliteit kan bijvoorbeeld velden toevoegen specifiek voor sportgerelateerde problemen.

Wat kost het?

Styre hanteert een eenvoudig prijsmodel met een jaarabonnement van €600.

Als je nieuwe klanten aandraagt, ontvang je 20% van de gegenereerde netto-inkomsten van die specifieke klanten.

VRAAG EEN DEMO AAN