Afsprakenbeheer en evenementenregistratie simpel gemaakt.

Malama is de sleutel tot een gestroomlijnde planning en registratie voor jouw bedrijf. Het maakt een einde aan de noodzaak voor klanten om te bellen of te mailen voor afspraken, waardoor jouw werk niet wordt onderbroken door voortdurende interacties.

Doelgroep

Ben je een ondernemer die de administratieve rompslomp wil verminderen om zich op de kernactiviteiten te concentreren? Dan is Malama de perfecte keuze voor jou. Bijvoorbeeld een tandarts die liever focust op het behandelen van patiënten dan het beheren van de afspraken.

Werking

Malama biedt de mogelijkheid om een dynamische agenda naadloos te integreren in jouw website. Het is volledig aanpasbaar, waarbij het rekening houdt met doorlooptijden,
het aantal klanten dat je gelijktijdig kunt bedienen en meer. Een helder overzicht en volledige controle over je planning zijn zo gegarandeerd. Met Malama kunnen klanten zelf afspraken boeken en registraties invoeren, waardoor jij tijd bespaart.

Customisatiemogelijkheden

Malama biedt een perfecte balans tussen flexibiliteit en standaardisatie. Het platform kan worden aangepast aan jouw unieke behoeften en is geschikt voor allerlei afspraken en evenementen. Het uiterlijk is zelfs aanpasbaar aan jouw merkidentiteit.

Wat kost het?

Malama hanteert een kostenefficiënt model waarbij je een klein bedrag betaalt per afspraak. Dit betaalt zich snel terug in de tijd die je bespaart.

Breng nieuwe klanten aan bij Malama en verdien maandelijks 20% van de netto inkomsten uit die klanten terwijl je jouw netwerk helpt.

VRAAG EEN DEMO AAN