ISO Templates client

Zelf je ISO-normering regelen met gemakkelijke templates

Ben je op zoek naar hoogwaardige ISO templates, dan ben je hier aan het juiste adres. Je vindt hier documenten voor de belangrijkste ISO-normen waarmee je zelf je normering kan uitvoeren. Iedere set bevat alles wat je nodig hebt: ieder document, beleid, template, proces plus aanvullende documenten.

ISO Templates office building
Despicably Good Corporation Eliminate Obstacles icon

Eliminate obstacles

ISO Templates richt zich op bedrijven binnen het MKB-kader die geen dure consultants of personeel inhuren om de normering te verzorgen. Daarom zit wat je nodig hebt in één handige set. Met templates voor beleid en proces. Plus aanvullende documenten zoals een Quick start guide. Alles is dus betaalbaar, vrij te gebruiken en up to date. We maken in de eerste plaats de documenten makkelijk toegankelijk en vervolgens inhoudelijk overzichtelijk zodat iedereen ermee aan de slag kan.

ISO Templates
Despicably Good Corporation Engage people icon

Engage people

De templates zijn ontwikkeld door specialisten met jarenlange ervaring in het veld. Ze zijn dan ook bulletproof. Toch hulp nodig bij het inzetten van de templates? Geen probleem: We hebben korte lijntjes uitgezet op de website zodat specialisten die voor je klaar zitten om je te ondersteunen makkelijk te vinden zijn.

ISO Templates people working
Despicably Good Corporation Increase opportunities icon

Increase opportunities

Dit project bevindt zich nog in de testfase. Wanneer het voldoende potentie blijkt te hebben wordt het aangescherpt en ondersteund met marketing. We bieden nu een ISO 27001 en ISO 9001 set. Het is de bedoeling dat er een groter aanbod volgt.

Wil je meer weten over onze software? Neem dan gerust contact op.